Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita? Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm?

Kyseessä on ehkä enemmänkin makuasia kuin tekninen juttu. Toki leveämpi runko on myös hintavampi ja vie tilaa tontilla, mutta samalla se on myös aavistuksen verran energiatehokkaampi. Puhutaan kuitenkin muutaman kymmen euron säästöstä vuositasolla, joten energiatehokkuusmielessä päätöstä on turha tehdä. 

Joskus on hyvä idea tuottaa ilmettä taloon käyttämällä molempia runkovahvuuksia talossa arkkitehtonisina elementteinä. Joskus taas halutaan leveämmät ikkunapenkit tai muuten vaan jyhkeämpi fiilis. Tällöin 500 mm seinä on oiva valinta. Hintaero perustaloissa eri runkoratkaisuillamme on toki itse talosta riippuva, mutta yleensä puhutaan joistain tuhansista euroista.

Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?
 
 
x