Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita? Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita?

Kyllä. Jämerältä saat myös kokenutta kivitalosuunnittelupalvelua kohtuullisilla kustannuksilla. Jokainen verkostossamme oleva suunnittelija on perehtynyt juuri meidän pienelementtirakennusjärjestelmäämme, jolloin suunnittelun lopputuloksena on laadukas Jämerä -talo. Jämerän kanssa voi aluksi tehdä sopimuksen vain luonnossuunnittelusta ja itse talotoimitukseen voi sisällyttää rakennuslupasuunnittelun. Usein arkkitehtimme kanssa voi sopia erikseen myös pääsuunnittelun tekemisestä.

Asennustoimitukseemme kuuluu kaikkien rakenteiden, myös perustusten rakennesuunnittelu, mikä mahdollistaa myös kantaviin rakenteisiin tarvittavien erikoisrakenteiden, kuten teräs-/puupalkkien ja -pilarit yms. sisällyttämisen hintaan.

Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?
 
 
x