Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita? Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?

Kevytbetoniset kiviyläpohjarakenteet ovat perinteisesti olleet osa Jämerää. Tämä ehkä juuri siksi, että kevytbetonista ne on vielä järkevä tehdä ilman, että perustuksilta tai muilta rakenteilta, kuten aukonylityksiltä, alettaisiin vaatimaan turhan järeitä kuormaluokkia, kuten esimerkiksi onteloelementtejä käytettäessä. 

Onhan kiviyläpohja myös hiljainen, paloturvallinen ja "jyhkeä". Tätä arvostavat vakuutusyhtiöt antamalla huokeamman palovakuutuksen sekä varmasti kaikki ne, jotka ovat kevytbetonisen kiviyläpohjan alla saaneet asua.

 
 
x