Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu?

Laajimmillaan toimitukseemme kuuluu kaikki sovitun toimituslaajuuden mukaisessa asennuksessa tarvittavat materiaalit, työkalut ja tarvikkeet, kuten anturabetonit, pienrauta, nostimet ja telineet. Toisin kuin useimmilla kivitalotoimijoilla, toimitukseemme kuuluu myös rakennuksen ulkopuoliset rakenteet, kuten kuistien ja katosten rakenteet, aidat, tukimuurit ja autokatokset/-tallit yms. lisärakenteet. Tavoitteenamme on, että pystymme hoitamaan runkorakentamisen ilman asiakkaan tukea työmaalla.

Se mikä Jämerällä on erityistä, että meiltä saa myös suunnittelupalveluita osana toimitusta. Pystymme luonnostelemaan halutun talon, piirrättämään siihen rakennuslupaa varten tarvittavat suunnitelmat, sekä laatimaan rakennesuunnitelmat joiden mukaan talo sitten lopulta rakennetaan.

Teemme myös projektirakentamista, jolloin rakennamme koko talon alusta loppuun täysin valmiiksi. Projektirakentaminen soveltuu parhaiten kahden tai useamman talon kohteisiin.

Saako Jämerän kautta asennuspalveluita? Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?
 
 
x