Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita?

Jämerä on rakennus- ja insinööritoimisto, joka suunnittelee ja asentaa suurimman osan myymiensä kivitalojen rungoista. Jämerällä on oma rakennesuunnittelu-, määrälaskenta- ja työmaavalvontahenkilöstö, joten luonnollisesti toimituksellamme on myös kattava toimituksen laadunvalvonta. Siksi pystymme antamaan asennustoimituksellemme kahden vuoden Jämerä-lisätakuun, mikä tarkoittaa sitä, että Jämerä vastaa mahdollisten vikojen selvittämisestä ja korjaamisesta takuuaikana. Lisäksi meille kuuluu lakisääteinen rakennevastuu, mikä yleensä on noin 10 vuotta.

 Kaikki sertifioidut, tilaajarekisteriin kuuluvat asennusryhmämme ovat rakentamisen kokeneita ammattilaisia. Jämerä Kivitalot Oy kuuluu myös tilaajavastuurekisteriin ja on kaikissa asennustoimituksissamme tilaajan suuntaan vastuullinen asennustoimittaja ja hoitaa näin osaltaan kaikki tarvittavat viranomaisilmoitukset mm. verottajalle.

 Vastuu talon rakentamisen onnistumisesta on siis omalta osaltaan täysin Jämerällä ja meille on tärkeää myös pystyä kantamaan tämä vastuu. Tämän vastuun kantamisessa meitä tukee pääomistajamme, vakavarainen Bauroc -konserni. Bauroc on Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonikonserni, jonka liikevaihto on n. 50M€ ja henkilöstöä lähes 300. Mahdollisuutemme hoitaa asiat kunnialla loppuun asti ja selvitä myös haastavista tilanteista on erinomainen.

 Jos olet ostamassa vain materiaaleja Jämerältä, on se täysin mahdollista ja luonnollisesti pystymme myös suosittelemaan teille materiaalitilauksen jälkeen jotain asennusurakoitsijaa vastaamaan asennustyöstä. Verkostossamme on paljon myös vastaavia työnjohtajia, maaurakoitsijoita ja muita alan ammattilaisia, joiden yhteystietoja myyjämme antavat mielellään tukemaan Jämerä toimituksen sujuvaa etenemistä.

Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?
 
 
x