Sisältöön »
 
 
jamera-runkovalmis1988100583.jpg
 

Runkovalmis talotoimitus

Annamme runkovalmiille talotoimitukseelle kiinteän hinnan. Erittely toimitussisällöstä­ annetaan  talokohtaisesti ja sen ­sisältö voi poiketa tämän sivun tiedoista asiakkaan valintojen mukaan.

Katso videoita runkovalmiista talotoimituksesta »

 Kivitalolaskimella voit kokeilla valintojesi vaikutuksia hankkeesi kustannusarvioon. Tämän sivun laskin huomioi kustannusten jakautumisessa Jämerän runkovalmiin toimituksen sisällön. Laskimen antama kustannusarvio on ohjeellisen.

 Kivitalolaskin runkovalmis talotoimitus

 

 
 1. Anturat
 2. Perusmuurit
 3. Harkkoulkoseinät
 4. Aukonylityspalkit
 5. Rakenneteräkset
 6. Väli- ja yläpohjaelementit
 7. Puiset kattorakenteet
 8. Yläpohjan kivivillaeristeet
 9. Alus- ja vesikate
 10. Ikkunat
 11. Väliseinät
 12. Kiviportaat
 13. Ulko-ovet (ei pääovi)
 14. Katosrakenteet

Runkovalmiiseen talotoimitukseen kuuluu lisäksi:

Tarkempi erittely toimitussisällöstä­ annetaan aina talokohtaisesti ja sen ­sisältö voi poiketa tämän sivun tiedoista.

 

1. Tee arkkitehtisuunnittelun alkukartoitus

Jämerän suunnittelupalvelussa talohankkeesi­ on kivitaloammattilaisten käsissä. Alkuun pääset tekemällä suunnittelun alkukartoituksen tai ottamalla yhteyttä Jämerän edustajaan.

2. Tee luonnossuunnittelusopimus

Suunnittelu kuuluu Jämerän runkovalmiin talotoimituksen hintaan. Suunnittelun tekevät yhteistyöarkkitehtimme yhdessä rakennesuunnittelijamme kanssa. Näin suunnittelussa huomioidaan myös rakenteelliset seikat, joilla on suuri vaikutus talon rakennuskustannuksiin ja laadukkaaseen lopputulokseen.

3. Saat tarkan tarjouksen talotoimituksesta

Kun olet  hyväksynyt arkkitehdin luonnoskuvat, laskemme sinulle tarjouksen ­talotoimituksesta. Julkisivuvalmis talotoimitus on saatavana Uudenmaan alueella vain kohteisiin, jotka on suunniteltu Jämerän suunnittelupalvelussa Jämerän rakennejärjestelmän mukaisesti. 

 

4. Autamme hankesuunnittelussa

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja ja käymme­ koko rakennusprosessin läpi kanssasi. Verkostostamme kautta saat kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit työvaiheisiin, jotka jäävät Jämerän talotoimituksen ulkopuolelle.

 

5. Rakennamme talosi sovittuun laajuuteen

Jämerä vastaa toimitusten laadusta omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Työssä käytämme tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita yhteistyöverkostostamme.

Jämerän toimitus­vastaava huolehtii runkotoimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä.

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan, joita on maksimissaan kaksitoista ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille.  

 

6. Dokumentit tallessa Jämerä-Kotoprossa

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion. Jämerärakentaja saa tunnukset sen jälkeen kun kaupan mahdolliset ehdot ovat poistuneet. Palvelu jää jämerärakentajan käyttöön talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin ja toimii koko projektin arkistona niin halutessasi.

 
 
x