Sisältöön »
 
 
jamera-runkovalmis1988100583.jpg
 

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus on kiinteän hintainen ja sisältää talon rungon materiaalit sekä niiden asennuksen yksilöllisen talokohtaisen tarjouksen mukaan. Pää- ja rakennepiirustukset kuuluvat toimitukseen. Toimituksen ­sisältö voi poiketa tämän sivun tiedoista asiakkaan valintojen mukaan.  

Katso videoita runkovalmiista talotoimituksesta

Kysy lisätietoja / tarjous

 

Rakennamme talosi sovittuun laajuuteen

Jämerä vastaa toimitusten laadusta omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Työssä käytämme tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita yhteistyöverkostostamme.

Jämerän toimitus­vastaava huolehtii runkotoimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä.

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan, joita on maksimissaan kaksitoista ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille.  

 

 

Toimitukseen kuuluu asennettuna

1.Anturat
2. Perusmuurit
3. Harkkoulkoseinät
4. Aukonylityspalkit
5. Rakenneteräkset
6. Väli- ja yläpohjaelementit
7. Puiset kattorakenteet
8. Yläpohjan kivivillaeristeet
9. Alus- ja vesikate
10. Ikkunat
11. Väliseinät
12. Kiviportaat
13. Ulko-ovet (ei pääovi)
14. Katosrakenteet

Toimitukseen kuuluu lisäksi

- rahdit, nosturikalusto, nostotyöt, kuormien purku ja siirto työmaalla sekä muuraustelineet pystytettynä ja purettuna
- rakennesuunnitelmat sekä ilmantiiveysmittaus ja energiatodistus

Tarkempi erittely toimitussisällöstä­ annetaan aina talokohtaisesti ja sen ­sisältö voi poiketa tämän sivun tiedoista.

 

Autamme hankesuunnittelussa

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja ja käymme­ koko rakennusprosessin läpi kanssasi. Verkostostamme kautta saat kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit työvaiheisiin, jotka jäävät Jämerän talotoimituksen ulkopuolelle.

 

Dokumentit tallessa Jämerä-Kotoprossa

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion. Jämerärakentaja saa tunnukset käyttöönsä, kun kaupan mahdolliset ehdot ovat poistuneet. Palvelun käyttöä jämerärakentaja voi jatkaa vielä talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin ja palvelu toimii halutessasi koko rakennusprojektisi arkistona.

 
 
x