Sisältöön »
 
 
jamera-kauniainen-12020214461.jpg
 

Muuttovalmis Jämerä MoveIN -projektipalvelulla 

Usean, samanaikaisesti samalle tontille rakennettavien talojen hankkeisiin tarjoamme tontin omistajille  MoveIN -palvelua, jossa suunnittelu, projektinjohto ja toimitukset onnistuvat Jämerän kautta hallitusti kokonaisvastuu-urakkana (KVR-urakka). Jämerä myös ostaa ja vuokraa itse tontteja joihin toteutamme asunto-osakeyhtiö -muotoisia RS-hankkeita.

Myös yksityiset omakotirakentajat voivat hyödyntää MoveIN -palveluamme tilaamalla Jämerältä tilattuun runkovalmiiseen talotoimitukseen sitä täydentäviä erillispalveluita. Tällöin edellytyksenä on, että talo on suunniteltu Jämerän luonnossuunnittelupalvelun kautta. 

MoveIN -palvelupaketeilla on myös mahdollista täydentää runkovalmista Jämerä LUX-toimitusta

Talon runkorakenteiden lisäksi MoveIN -palvelun kautta saa tilattua erilaisia kiinteähintaisia palvelupaketteja, joilla voi kattaa talon rakentamisen aina muuttovalmiiksi saakka. Palvelupaketit räätälöidään kohdekohtaisesti, kun tilaus runkovalmiista Jämerä LUX-toimituksesta on tehty ja palvelupaketin tilaaminen on ajankohtaista. Valinnat pakettien sisällöstä tehdään Jämerän hallinnoimassa digitaallisessa ympäristössä helposti ja nopeasti. Tilaaja päättää itse, mitä paketteja tilaa ja mitä hankkii itse. 

Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen tilattavia MoveIN -palvelupaketteja on saatavana Uudenmaan alueella Jämerän suunnittelupalvelussa suunniteltuihin taloihin MoveIN -toimituslaajuus täydentää Jämerän runkovalmista toimituslaajuutta. Edellytyksenä MoveIN -palvelupakettien hyödyntämiselle on, että myös rakennuksen luonnossuunnittelu on tehty Jämerän luonnossuunnittelusopimuksen kautta. Näin varmistamme talon rakenteiden teknisen toteutettavuuden hallitusti. 

 

Onnistunut kivitaloprojekti

Jämerällä talohankkeesi­ on kivitaloammattilaisten käsissä. Alkuun pääset tekemällä suunnittelun alkukartoituksen tai ottamalla yhteyttä Jämerän edustajaan.

1. Tee luonnosuunnittelusopimus 

Suunnittelu kuuluu Jämerän runkovalmiin talotoimituksen hintaan. Suunnittelun tekevät yhteistyöarkkitehtimme yhdessä rakennesuunnittelijamme kanssa. Näin suunnittelussa huomioidaan myös rakenteelliset seikat, joilla on suuri vaikutus talon rakennuskustannuksiin ja laadukkaaseen lopputulokseen.

2. Pyydä tarjous talotoimituksesta

Kun olet hyväksynyt arkkitehdin luonnoskuvat, laskemme sinulle tarjouksen ­talotoimituksesta. MoveIN palvelutoimituksiin tähtäävä runkovalmis Jämerä LUX -talotoimitus on saatavana Uudenmaan alueella vain kohteisiin, jotka on suunniteltu Jämerän suunnittelupalvelussa Jämerän rakennejärjestelmän mukaisesti. 

 

3. Autamme hankesuunnittelussa

MoveIN lisäpalveluvalinnat voit tehdä Jämerä HomeRunissa

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja ja käymme vielä kertaalleen­ koko rakennusprosessin henkilökohtaisesti läpi kanssasi kun toimitusaika on vahvistunut. Viimeistään tässä vaiheessa sovimme mahdollista tarpeistasi hyödyntää MoveIN -palveluitamme hankkeessasi . Verkostomme kautta saat myös muut kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit ja tarjoukset työvaiheisiin, jotka mahdollisesti jäävät Jämerän toimitusten ulkopuolelle. Jämerän MoveIN -palvelun avulla saatkin näin parhaat tuotteet ja tekijät kotisi rakentamiseen yhdestä osoitteesta. 

Jämerä HomeRuniin kasaamme erilaiset palvelutuotepaketit, joista voit valita toiveesi mukaan juuri sinulle sopivat ratkaisut tilattavaksi ennalta sovittuun hintaan.

 

4. Rakennamme talosi sovittuun laajuuteen

Jämerä vastaa toimitusten laadusta omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Työssä käytämme tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita yhteistyöverkostostamme. Jämerän toimitus­vastaava huolehtii toimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä.

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille.  

5. Dokumentit tallessa Jämerä-Kotoprossa

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion. Jämerärakentaja saa tunnukset käyttöönsä, kun kaupan mahdolliset ehdot ovat poistuneet. Palvelun käyttöä jämerärakentaja voi jatkaa vielä talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin ja palvelu toimii halutessasi koko rakennusprojektisi arkistona.


Jämerä kuuluu tilaajavastuurekisteriin ja Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen. Pidätämme oikeudet muutoksiin palveluissamme.

 
 
x