Sisältöön »
 
 

Kampanjaetu 1.2.-31.3.2020

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle tuhansien eurojen etu!

Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen kuuluu aina rakennesuunnittelu Jämerän toteuttamana. Suunnittelun tekevät kokeneet rakennesuunnittelijat, sillä haluamme varmistaa, että talo on paitsi arkkitehtuuriltaan ajattoman tyylikäs, niin myös toteutettavissa rakenteellisesti järkevin kustannuksin. Rakennesuunnittelijamme tarkistavat arkkitehtisuunnitelmat jo ennen talotarjouksen antamista ja tästä syystä voimme tarjota koko runkotoimituksen yhdellä kiinteällä hinnalla materiaaleineen ja töineen.

Varmin lopputulos rakenteiden toimivuuden ja kustannustehokkuuden kannalta syntyy, kun talon luonnossuunnittelu on tehty Jämerän rakennesuunnittelijoiden valvonnassa. Luonnossuunnittelu kuuluu aina Jämerä talotoimituksen hintaan, joten siitä ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta arkkitehtitoimiston kanssa. Lisätietoa Jämerän luonnossuunnittelusta: https://www.jamera.fi/suunnittelu/arkkitehtien-vinkkeja/aloita-suunnittelu/

Kampanjaetuna runkovalmiin talotoimituksen tilaajille myönnämme 1.2.-31.3.2020 välisenä aikana:

- 6000 € edun rakennesuunnittelusta, kun talo on suunniteltu Jämerän arkkitehtisuunnittelun kautta (Jämerän luonnossuunnittelusopimus)

- 4000 € edun rakennesuunnittelusta, kun talo on suunniteltu muuta, kuin Jämerän luonnossuunnittelupalvelua käyttäen

Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja palautetaan rahana asiakkaalle, kun kampanjaehdot ovat täyttyneet ja toimituksen loppulasku maksettu. Etua ei voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin. Etu on voimassa 1.2.-31.3.2020 ja koskee toimituksia, jotka käynnistyvät ennen 30.9.2020.

Tiesithän että Jämerä antaa 2-vuoden takuun runkotoimitukselle ja otamme lisäksi kuluttajansuojalain määrittelemän virhevastuun talon rungon osalta.