Sisältöön »
 
 

Kampanjaetu 1.9.-31.12.2019

Tuhansien eurojen etu talopaketin tilaajille, kun teet tilauksen ennen vuoden loppua ja talotoimitus alkaa 30.4.2020 mennessä!

Etusi, kun tilaat LUX-talotoimituksen: rakennesuunnittelu veloituksetta.
Edun arvo on noin 3000-5000 € talon koosta riippuen.

tai

Etusi toimituslaajuuksissa, joissa kevytbetonitoimituksen osuus on yli 30 t €: kevytbetonituotteiden rahti veloituksetta. Edun arvo maksimissaan 3000 €.

Kampanjaetu on voimassa 1.9..-31.12.2019 ja koskee toimituksia, jotka alkavat ennen 30.4.2020. Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja se hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä, kun kampanjaehdot täyttyneet. Etua ei voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin.


Jämerän laatimat rakennesuunnitelmat alan tarkimpia

Jämerä-kivitalon rakennesuunnitteluun sisältyy kaikki rakennepiirustukset perustuksista lähtien. Jämerän laatimat rakennesuunnitelmat ovat alan tarkimpia ja täyttävät kaikki asetetut laatuvaatimukset. Suunnittelun tekevät Jämerän omat tai auktorisoimat rakennesuunnittelijat. Rakennesuunnittelijamme tarkistavat jo tarjousvaiheessa, että talosi on toteutettavissa teknisesti ja kustannustehokkaasti. Tästä syystä saat meiltä sitovan kiinteän hinnan talotoimitukselle.

 

KAMPANJA PÄÄTTYNYT

KAMPANJA-AIKA 14.8.-30.9.2019.
TARJOUS KOSKEE TALOTOIMITUKSIA, JOTKA ALKAVAT ENNEN VUODEN LOPPUA.

Oletko aikeissasi rakentaa vielä tänä vuonna?

Loppuvuoden Jämerä-rakentajaetuna saat veloituksetta Jämerän runkorakentamisen ajaksi lakisääteisen työmaatilan toimitettuna ja poisvietynä, sekä myös kaikki runkorakentamisen aikana tarvittavat suojaustarpeet veloituksetta. Ja jos talvi ja pakkaset tulevat tänä vuonna jo ennen vuodenvaihdetta, niin toimitamme työmaalle rakennusmateriaalien sulana pitoon nestekaasulämmittimen kaasuineen.

Etu helpottaa sinua talvirakentamisen aloituksessa ja säästää kustannuksiasi jopa tuhansia euroja!

Ole pikaisesti yhteydessä Jämerä-myyjään saadaksesi edun, sillä se koskee vain ennen syyskuun loppua tehtyjä kauppoja ja toimituksia, jotka käynnistyvät vuoden 2019 puolella. Etu koskee vain uusia tilauksia.