Sisältöön »
 
 

 

RUNKOVALMIIKSI YHDELLÄ SOPIMUKSELLA JA HINNALLA

Katso videoita runkovalmiista talotoimituksesta >>

Arkki­tehti- ja rakennesuunnittelu­ sekä ­kustannusten laskenta­ kulkevat­ Jämerällä käsi kädessä. Näin voimme varmistaa jo suunnittelun alussa,­ että talo on rakenteellisesti toteutettavissa järkevillä­ kustannuksilla. Näin pystymme antamaan runkovalmiista­ ­talotoimituksesta kiinteähintaisen tarjouksen, joka ei sisällä arviohintoja, jotka muuttuvat sopimuksenteon jälkeen. Runkovalmis talotoimitus on tästä syystä suosituin toimituslaajuuteemme.

TURVALLINEN TAPA RAKENNUTTAA

Jämerän vastaa talosi rungon pystytyksestä perustuksista säältä suojaan vaiheeseen saakka. Käytämme työssä kokeneita tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita, joiden toimintaa valvomme. 

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan, joita on maksimissaan kaksitoista ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille. 

Jämerä kuuluu tilaajavastuurekisteriin ja on Rakennusteollisuus RT:n ja Pientaloteollisuus ry:n jäsen.

TOIMITUSVASTAAVA

Jämerän toimitus­vastaava huolehtii talosi runkotoimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä. 

TAKUU runkotyölle

Jämerä antaa runkotyölle kahden vuoden takuun alkaen runkotyön vastaanottamisesta. Jos kahden vuoden takuuaikana huomaat runkotyössä puutteita, niin Jämerä tulee ja tarkistaa asian, sekä tekee korjaukset sovitulla aikataululla­. 

Jämerän runkotyön takuu antaa sinulle paljon lisävarmuutta. Se on enemmän, kuin lain mukainen normaali rakennevirhevastuu, jossa ­sinun tulee itse osoittaa rakennusvirhe ja siihen syyllistynyt osapuoli.

KUSTANNUSARVIO

Laskemme talollesi alustavan kustannusarvion heti suunnitteluvaiheessa ja kun suunnitelmat ovat valmiit kauttamme voi tilata tarkan kustannuslaskelman rakennusalan ammattilaisen tekemänä. 

HANKESUUNNITTELU

Omakotitalon rakentamiseen linkittyy useita tahoja: viranomaisia, suunnittelijoita, eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita, pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja ja mahdollisesti projektinjohtaja. Käymme­ kansasi prosessin läpi heti alkuvaiheessa ja halutessasi voit valita­ ­yhteistyöverkostostamme kokeneet yhteistyökumppanit, jotka tuntevat kivitalorakentamisen hyvin.

MoveIN -verkostomme kautta voit ­rakennuttaa talosi vaivattomasti jopa muuttovalmiiksi asti.

 

 

RUNKOVALMIin TALOTOIMITUksen sisältö 

Toimituksen sisältö vaihtelee talokohtaisesti ja siitä annetaan yksilöity eritelly­ tarjouksessa. Toimitukseen voi sisällyttää esim.

SUUNNITELMAT

- arkkitehdin luonnossuunnittelu
- rakennuslupakuvat
- rakennesuunnitelmat
-  LVIS -tekniikkasuunnitelmat

RUNKO ASENNETTUNA

-  anturat raudoituksineen, perusmuuri/kellarirakenteet
- ulkoseinäharkot
- aukonylityspalkit määrämitassa
- väli- ja yläpohjaelementit määrämitassa
- harjateräkset
- rakenneteräkset ruostesuojattuina
- puiset katto- ja katosrakenteet, pilarit ja palkit
- yläpohjan kivivillaeristeet
- alus- ja vesikate
- ikkunat
- terassin, parvekkeen ja varaston ulko-ovet
- väliseinät
- kiviportaat ja -kaiteet
- tarvittavat laastit ja betonit

MUUT TOIMITUKSEEN SISÄLTYVÄT

- rahdit
- nosturikalusto, nostotyöt, kuormien purku ja siirto työmaalla
- muuraustelineet pystytettynä ja purettuna

KAUTTAMME SAA MYÖS RUNKOVAIHEESSA TARVITTAVAT APUTYÖT

- perustusten kosteuseristyksen
- lattiavalujen ja lattiaan tulevan tekniikan valmistelutyöt
- tekniikan läpiviennit ja roilotukset