Sisältöön »
 
 

TOIMITUSSISÄLtö

Talopakettimme sisältö on aina yksilöllinen, niin kuin talosikin. Voit valita vaikka pelkät kevytbetonituotteet (harkot, palkit, elementit) ja täydentää toimitusta esimerkiksi ikkuna- ja kattotoimituksilla.

Kun haluat päästä helpoimmalla talon vaativasta runkovaiheesta, niin valitset runkovalmiin talotoimituksen, josta eteenpäin MoveIn-palveluverkostomme auttaa sinua saamaan talon muuttovalmiiksi saakka.

runkovalmiiksi yhdellä pitävällä hinnalla

Runkovalmis talotoimitus (Jämerä LUX-toimitus) sisältää­ laajimmillaan yhdellä sopimuksella talon suunnittelun, materiaalit, rahdit ja runkotyöt anturoista ylöspäin aina vesikattoon saakka tehtynä kiinteällä hinnalla yksilöllisen talotarjouksen mukaisesti

Saat sitovan ja tarkan tarjouksen runkovalmiista talotoimituksesta, sillä varmistamme talosi rakenteiden toteutuskelpoisuuden jo tarjousvaiheessa. Et joudu tekemään sopimusta, jossa hinta varmistuu vasta, kun rakennesuunnitelmat ovat valmiit tai et joudu pohtimaan epämääräisiä suullisia arvioita betonin määrästä ja hinnasta. Antamamme hinta pitää ja toimituksen maksat rakennusvaiheittain, kunkin rakennusvaiheen valmistuttua.

Runkovalmis talotoimitus >>


muuttovalmiiksi MOVEIN-PALVELULLA 

Jämerän runkovalmis talotoimitus kattaa merkittävän osan talon rakentamisesta, mutta toimituksen ulkopuolelle jää vielä joukko osa-alueita, joiden toteuttamisessa tarvitset eri alojen osaajia. Olemme tehneet yhteistyökumppaneidemme kanssa avuksesi MoveIN-palvelun helpottamaan näiden osa-alueiden toteutusta.

MoveIN-palvelu tarjoaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista rakennuspalvelua ns. avaimet käteen -periaatteella. Saat palvelun kautta projektiorganisaation koko talohankkeellesi, jolla on kokemusta ja näkemystä rakentamisen kustannuksista, aikataulusta ja lopputuloksesta. On tärkeää antaa aikataulutus ja laadunvalvonta ammatti laisille, sillä ne ovat omakotitalon rakentamisessa tärkeitä kustannusten hallinnan ja virheettömän lopputuloksen kannalta.

MoveIn-palvelu lyhyesti

Suunnittele talotoimituksen laajuus Jämerän kanssa

Tilaa talotoimitus Jämerältä

Valitse yhteistyökumppanit MoveIn-verkostosta ja tee sopimukset