Sisältöön »
 
 

 

RUNKOVALMIIKSI YHDELLÄ SOPIMUKSELLA JA HINNALLA

Katso videoita runkovalmiista talotoimituksesta >>

Arkki­tehti- ja rakennesuunnittelu­ sekä ­kustannusten laskenta­ kulkevat­ Jämerällä käsi kädessä. Voimme varmistaa jo suunnittelun alussa,­ että talo on rakenteellisesti toteutettavissa järkevillä­ kustannuksilla. Näin pystymme antamaan runkovalmiista­ ­talotoimituksesta kiinteähintaisen tarjouksen, joka ei sisällä sopimuksenteon jälkeen muuttuvia arviohintoja. Runkovalmis talotoimitus on tästä syystä suosituin toimituslaajuuteemme.

TURVALLINEN TAPA RAKENNUTTAA

Jämerä vastaa talosi rungon pystytyksestä "säältäsuojaan" vaiheeseen saakka. Käytämme työssä kokeneita tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita, joiden toimintaa valvomme. 

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan, joita on maksimissaan kaksitoista ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille. 

Jämerä kuuluu tilaajavastuurekisteriin ja on Rakennusteollisuus RT:n ja Pientaloteollisuus ry:n jäsen.

TOIMITUSVASTAAVA

Jämerän toimitus­vastaava huolehtii talosi runkotoimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä. 

TAKUU runkotyölle

Jämerä antaa runkotyölle kahden vuoden takuun alkaen runkotyön vastaanottamisesta. Jos kahden vuoden takuuaikana huomaat runkotyössä puutteita, niin Jämerä tulee ja tarkistaa asian, sekä tekee korjaukset sovitulla aikataululla­. 

Jämerän runkotyön takuu antaa sinulle paljon lisävarmuutta. Se on enemmän, kuin lain mukainen normaali rakennevirhevastuu, jossa ­sinun tulee itse osoittaa rakennusvirhe ja siihen syyllistynyt osapuoli.

KUSTANNUSARVIO

Laskemme talollesi alustavan kustannusarvion heti suunnitteluvaiheessa ja kun suunnitelmat ovat valmiit kauttamme voi tilata tarkan kustannuslaskelman rakennusalan ammattilaisen tekemänä. 

HANKESUUNNITTELU

Omakotitalon rakentamiseen linkittyy useita tahoja: viranomaisia, suunnittelijoita, eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita, pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja ja mahdollisesti projektinjohtaja. Käymme­ kansasi prosessin läpi heti alkuvaiheessa ja halutessasi voit valita­ ­yhteistyöverkostostamme kokeneet yhteistyökumppanit, jotka tuntevat kivitalorakentamisen hyvin.

MoveIN -verkostomme kautta voit ­rakennuttaa talosi vaivattomasti jopa muuttovalmiiksi asti.


Kaikki dokumentit tallessa Jämerä-Kotoprossa

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion. Jämerärakentaja saa tunnukset sen jälkeen kun kaupan mahdolliset ehdot ovat poistuneet. Palvelu jää jämerärakentajan käyttöön talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin ja toimii koko projektin arkistona niin halutessasi.

 

 

RUNKOVALMIin TALOTOIMITUksen sisältö 

Toimituksen sisältö vaihtelee talokohtaisesti ja siitä annetaan yksilöity eritelly­ tarjouksessa. Toimitukseen voi sisällyttää esim.

SUUNNITELMAT

arkkitehdin luonnossuunnittelu
rakennuslupakuvat
rakennesuunnitelmat
ilmantiiveysmittaus ja energiatodistus

RUNKO ASENNETTUNA

anturat raudoituksineen
perusmuuri/kellarirakenteet
ulkoseinäharkot
aukonylityspalkit määrämitassa
väli- ja yläpohjaelementit määrämitassa
kutistumateräkset
rakenneteräkset ruostesuojattuina
puiset katto- ja katosrakenteet, pilarit ja palkit
yläpohjan kivivillaeristeet (ei kuulu vinoihin puuyläpohjiin)
alus- ja vesikate
ikkunat
terassin, parvekkeen ja varaston ulko-ovet
väliseinät
kiviportaat ja -kaiteet
tarvittavat laastit ja betonit

MUUT TOIMITUKSEEN SISÄLTYVÄT

rahdit
nosturikalusto, nostotyöt
kuormien purku ja siirto työmaalla
muuraustelineet pystytettynä ja purettuna

KAUTTAMME SAA MYÖS RUNKOVAIHEESSA TARVITTAVAT APUTYÖT

perustusten kosteuseristyksen
lattiavalujen ja lattiaan tulevan tekniikan valmistelutyöt
tekniikan läpiviennit ja roilotukset