Sisältöön »
 
 

 

Jämerä Laventeli

Asuntomessutalo #31
Isokarhunkierto 5C, Tuusula

3h+k+s+ulkovar. 71 m2

Arkkitehtisuunnittelu: Kirsi Lehtonen, arkkitehtitoimistoarte@gmail.com
Sisustussuunnittelu: Riina Lehikoinen, riina.s.lehikoinen@gmail.com tai
riina.lehikoinen@varisilma.fi
Rakennesuunnittelu: Aki Kananen, www.jamera.fi
LVIS-suunnittelu: Spigot Oy, www.spigot.fi

Sisustustuotteet: Cobello Oy, www.cobello.fi
Sohva: Kuusilinna Oy, www.kuusilinna.fi
Kattauksen astiat: Tuias, www.tuias.net

Jämerän runkovalmis talotoimitus.

 

 

ROHKEAsti TALONRAKENTAJAKSI

Jämerä Laventeli on Marin ja bostoninterrieri Elmon rakennuttama kivitalo, jonka on suunniteltu rakentajan toiveiden mukaan.

Talo on toteutettu Jämerän runkovalmiina talotoimituksena ja siitä eteenpäin rakennuttaja on teettänyt yhdessä muiden townhouseryhmärakennuttajien kanssa mm. talojen ulkorappaukset, sekä LVIS- ja pellitystyöt samoilla urakoitsijoilla. Sisätöiden tekijät  on hankkittu itse ja isona apuna rakentamisessa ovat olleet vanhemmat, erityisesti käsistään kätevä isä.

 

VOIHAN IHANUUS, laventelia ja ruusunpunaista! 

Marin ja bostoninterrieri Elmon koti on lempeä yhdistelmä laventelia, ruusunpunaista ja pellavanharmaita sävyjä.

Vaikka materiaalivalinnat on tehty erittäin tiukalla budjetilla on kokonaisuus harmooninen ja  lopputulos hieno. Valintoja ohjaamaan rakennuttaja ja sisustaja miettivät heti aluksi värikartan, joka oli lempeä yhdistelmä laventelin, ruusunpunaisen ja pellavanharmaita sävyjä. 

Talo tehtiin messuaikainen sisustus Cobellon ihanilla tuotteilla, Kuusilinnan pellavasohvalla ja pöytä katettiin keramiikkapaja Tuiasin rouheilla astioilla.


Olohuone/ruokailutila on valoisaa ja korkeaa tilaa, jossa on vaalea lattia ja siihen sointuva pellavanharmaa seinä. Huonekaluina on ruusunpunainen sohva, harmaa matto ja värimaailmaan kontrastia tuova musta ruokapöytä, jonka ympärillä luonnonväriset punostuolit ja näyttävä punosvalaisin.

Sisääntulon vieressä on Zen-huone, jonne voi heti kotiin tultua istua hetkeksi jättämään päivän kiireet. Zen-huone on vain messuaikaista sisustusta ja idea siitä syntyi seuratessa rakentajan kuormitusta valintojen viidakossa rakentamisen aikana.

Kylpyhuoneen värimaailma on seesteinen, kuten talon muutin värit.

Makuuhuoneessa on pellavan ja ruusunpunaisen sävyjä. Kaikki tuotteet Cobello Oy.