Sisältöön »
 
 

 

projektipalvelu

Tontinomistajille, ryhmärakentajille, rakennusliikkeille usean talon hankkeisiin.

 

Vahvan brändin tuki hankkeen markkinointiin

Jämerän projektipalvelu tarjoaa apua hankkeisiin, joissa rakennetaan useita ­taloja samalla kertaa. Rakennuttaja voi olla esimerkiksi yksityinen henkilö, pieni rakennusliike tai joukko ryhmärakentajia.

Tontinomistaja saa tuekseen Jämerän pitkäaikaisen kokemuksen pienkivitalojen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä vahvan brändin avuksi kohteiden markkinoinnissa, tai ryhmän kokoamisessa ryhmärakennushankkeeseen. 

Erottuva arkkitehtuuri kilpailuetuna

Jämerä kivitalot tunnetaan hyvästä arkkitehtuurista. Tämä on osaltaan Jämerän vankan rakennusmateriaalin ansiota, joka antaa talolle niiden arvokkaan ilmeen. 

Projektipalveluesitteen mallitaloilla on mahdollista tehdä ennakkomarkkinointia ja selvittää kiinnostus hanketta kohtaan ennen varsinaista hankkeeseen ryhtymistä. Lopulliset suunnitelmat Jämerä laatii aina rakennettavan tontin kaavamääräysten ja asiakkaan toiveiden mukaan. 

projektipalvelu auttaa projektin läpiviennissä

Jämerä voi toimittaa talon laajimmillaan julkisivuvalmiina. Jämerän talotoimituksen ulkopuolelle jääviä töitä ovat mm. maatyöt, talotekniikka, sisäpinnoitustyöt, kuten tasoitukset, maalaukset, laatoitukset, lattiapinnoitukset, sekä kiintokalusteet ja lisäksi aputyöt, kuten esim. alaslaskujen tekemiset.Jämerän projektipalvelusta saat apua näihin vaiheisiin haluamassasi laajuudessa.

Tarvitset projektiisi myös kivitaloista kokemusta omaavan vastaava työnjohtajan ja pääsuunnittelijan. Autamme myös heidän löytämisessään, sillä Jämerä ei säädösten mukaan voi toimia näissä rooleissa.

Projektipalvelun voi ostaa tarvittavassa laajuudessa. Kertarakentajille,­ kuten ryhmärakentajat, suosittelemme palvelun käyttämistä koko projektin hallittuun läpiviemiseen. 

 

 

Julkisivuvalmis talotoimitus

Usean talon kohteissa Jämerä rakentaa talojen massiivikivirungot valmiiksi ulkorappauksia myöten turvallisesti yh­dellä sopimuksella. Talotoimituksesta annetaan erittely tarjouksen yhteydessä talokohtaisesti. Toimit yhden­ vastuullisen toimijan kanssa koko­ runkourakan ajan.

 

1. Anturat.
2. Perusmuurit
3. Alapohjan ja sokkelin eristeet
4. Lattioiden pintavalut, kynnysvalut
5. Harkkoulkoseinät
6. Aukonylityspalkit
7. Rakenneteräkset
8. Väli- ja yläpohjaelementit
9. Puiset kattorakenteet
10. Yläpohjan kivivillaeristeet
11. Alus- ja vesikate
12. Ikkunat
13. Väliseinät
14. Kiviportaat
15. Ulko-ovet (ei pääovi)
16. Katosrakenteet
17. LVIS-tekniikan aputyöt
18. Kattoturvatuotteet, vesikourut, syöksy­torvet, ikkunoiden ja piippujen pellitykset, ­talotikkaat
19. Ulkorappauksen

Tarkempi erittely sisällöstä annetaan talokohtaisesti.

 

ANNAMME RUNKOTYÖLLE JÄMERÄN TAKUUN

Jämerä antaa runkotyölle kahden vuoden runkotakuun alkaen runkotyön vastaanottamisesta. Jos huomaat kahden vuoden takuuaikana runkotyössä puutteita, niin tarkistamme asian ja tekemme korjaukset sovitulla aikataululla­. Jämerän runkotakuu antaa sinulle lisävarmuutta. Se on enemmän, kuin lain mukainen rakennevirhevastuu, jossa ­sinun tulee itse osoittaa rakennusvirhe ja siihen syyllistynyt osapuoli.

 

Lisätietoja

Jan Karjalainen, projektimyyntiedustaja, puh. 040 254 6820, jan.karjalainen @ jamera.fi