Sisältöön »
 
 

 

projektipalvelu

Tontinomistajille, ryhmärakentajille, rakennusliikkeille

 

Vahvan brändin tuki kohteen markkinointiin

Jämerän projektipalvelu tarjoaa apua hankkeisiin, joissa rakennetaan useita ­taloja samalla kertaa. Rakennuttaja voi olla esimerkiksi yksityinen henkilö, pieni rakennusliike tai joukko ryhmärakentajia.

Tontinomistaja saa tuekseen Jämerän pitkäaikaisen kokemuksen pienkivitalojen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä vahvan brändin avuksi kohteiden markkinoinnissa, tai ryhmän kokoamisessa ryhmärakennushankkeeseen. 

Erottuva arkkitehtuuri on kilpailuetu

Jämerä kivitalot tunnetaan hyvästä arkkitehtuurista. Tämä on osaltaan Jämerän vankan rakennusmateriaalin ansiota, joka antaa talolle niiden arvokkaan ilmeen. 

Tämän esitteen mallitaloilla on mahdollista tehdä ennakkomarkkinointia ja selvittää kiinnostus hanketta kohtaan ennen varsinaista hankkeeseen ryhtymistä. Lopulliset suunnitelmat Jämerä laatii aina rakennettavan tontin kaavamääräysten ja asiakkaan toiveiden mukaan. 

Julkisivuvalmis kivitalotoimitus

Usean talon kohteisiin on saatavana kattavampi talotoimitus, ns. ­julkisivuvalmis talotoimitus. Jämerä rakentaa talojen massiivikivirungot valmiiksi ulkorappauksia myöten. Kaikki turvallisesti yh­dellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Talotoimituksesta annetaan selkeä erittely tarjouksen yhteydessä talokohtaisesti. Jämerä antaa lisäksi toimitukselle kahden vuoden lisätakuun rungon osalta. 

Jämerän projektipalvelu apuna projektin läpiviennissä

Rakentajia ei jätetä yksin Jämerän talotoimituksen valmistuttuakaan. Jämerän projektipalvelusta saa apua rakentamisen eri vaiheisiin haluamassaan laajuudessa ja tarpeiden mukaan. Projektipalvelu auttaa löytämään eri alojen osaajia­, kontaktoi heitä, tarkistaa mahdollisuudet ottaa töitä vastaan ja lähettää suunnitelmat tarjouslaskentaan.

Julkisivuvalmiin toimituksen ulkopuolelle jääviä töitä ovat mm. maatyöt, talotekniikka, sisäpinnoitustyöt, kuten tasoitukset, maalaukset, laatoitukset, lattiapinnoitukset, sekä kiintokalusteet ja lisäksi aputyöt, kuten esim. alaslaskujen tekemiset. 

Tarvitset projektiisi myös kivitaloista kokemusta omaavan vastaava työnjohtajan ja pääsuunnittelijan. Autamme myös heidän löytämisessään, sillä Jämerä ei säädösten mukaan voi toimia näissä rooleissa.

Projektipalvelun voi ostaa tarvittavassa laajuudessa ja kertarakentajille,­ kuten ryhmärakentajat, suosittelemme palvelun käyttämistä koko projektin hallittuun läpiviemiseen. 

 

 

Julkisivuvalmis talotoimitus

Jämerän toimituslaajuus projektikohteissa on kattavampi, kuin yksittäisten talojen toimituksissa. Projektikohteissa toimitukseen voi ­lisätä esimerkiksi julki­sivupinnoitukset ja ikkunapellitykset. 

Julkisivuvalmiiseen toimitukseen­ sisältyy­ yhdellä kiinteällä hinnalla sovitussa­ laajuu­dessa suunnittelu, materiaalit ja ­runkourakointi. Toimit siis yhden­ vastuullisen toimijan kanssa koko­ runkourakan ajan. Jämerän antaa toimitukselle­ myös kahden vuoden lisätakuun rungon osalta.

 

Julkisivuvalmis talotoimitus sisältää

    1. Anturat.
2. Perusmuurit
3. Alapohjan ja sokkelin eristeet
4. Lattioiden pintavalut, kynnysvalut
5. Harkkoulkoseinät
6. Aukonylityspalkit
7. Rakenneteräkset
8. Väli- ja yläpohjaelementit
9. Puiset kattorakenteet
10. Yläpohjan kivivillaeristeet
11. Alus- ja vesikate
12. Ikkunat
13. Väliseinät
14. Kiviportaat
15. Ulko-ovet (ei pääovi)
16. Katosrakenteet
17. LVIS-tekniikan aputyöt
18. Kattoturvatuotteet, vesikourut, syöksy­torvet, ikkunoiden ja piippujen pellitykset, ­talotikkaat
19. Ulkorappauksen

Tarkempi erittely sisällöstä annetaan talokohtaisesti.

 

Lisätietoja

Jan Karjalainen, projektimyyntiedustaja, puh. 040 254 6820, jan.karjalainen @ jamera.fi