Sisältöön »
 
 

Mitä kivitalo maksaa?

Jämerän pienelementtjärjestelmä on ollut käytössä vuosikymmenien ajan ja on siksi luotettava sekä kustannuksiltaan vakioitunut pientalon rakennusjärjestelmä. Useista kivitalotoimijoista poiketen pystymmekin tarjoamaan talojen rungot etukäteen sovittuun kiinteään hintaan sisältäen suunnittelut, materiaalit ja asennukset sovitussa laajuudessa.

Rakennuskustannuksiin eniten vaikuttavia muuttujia ovat tonttiolosuhteet (rinne, tasamaa), maaperä (tarvitseeko louhia tai paaluttaa), talotekniikka ja -automaatio, sekä oma osallistuminen projektinjohtoon, työmaan logistiikkaan, hankintoihin ja aputöihin.

Suhteessa edullisin kivitalon runko on kaksikerroksinen suorakaiteen muotoinen talo, joka on suunniteltu tontin, budjetin ja asukkaiden asumistarpeen mukaan Jämerän rakennejärjestelmään sopivaksi. 

Jos haluat maksimoida kustannustehokkuuden, tilaa Jämerä kivitalon suunnitteluohje osoitteesta myynti@jamera.fi tai lähetä meille talosi piirustukset, niin arvioimme niiden rakenteellisen toteutuskelpoisuuden ja laskemme arvion kokonaiskustannuksista.
Tarjouspyynnön voit jättää täällä.

 


MARJANIEMI 1

Esimerkki rakennuskustannuksista on arviohinta eli ns. "alkaen hinta"

Laskennan lähtökohdat: projekti on rakentajan omavetoinen ja oman työn osuus on suuri. Tontti on tasainen, eikä paalutuksia tai louhintoja tarvita. Sisustus ja varusteet ovat keskitasoa. Laskelmassa mukana vain talon osuus, ei ulkopuolisia rakenteita, kuten lisäterasseja, uima-allasta, istutuksia tms. Tontin hinta ei sisälly arvioon.

4h+k+rt+khh+s, huoneistoala 145 m2, 
Talon kerrosala (250mm)') 166 m2 ja autotallin kerrosala (250mm) 32m2
Kustannusarvio alkaen 427 400 € (2 575 €/KRSM2 (250 mm)

') Kerrosala laskettu rakennusoikeutta vievän alan mukaan, johon lasketaan seinän vahvuudesta 250 mm, riippumatta seinän todellisesta vahvuudesta

 

Katso pdf