Sisältöön »
 
 

Mitä kivitalo maksaa?

Rakennuskustannuksiin vaikuttavia muuttujia ovat tonttiolosuhteet (rinne, tasamaa), maaperä (tarvitseeko louhia tai paaluttaa), talotekniikka ja -automaatio, sekä oma osallistuminen projektinjohtoon, työmaan logistiikkaan, hankintoihin ja aputöihin.

Edullisin kivitalon runko on kaksikerroksinen suorakaiteen muotoinen talo, joka on suunniteltu tontin, budjetin ja asukkaiden asumistarpeen mukaan Jämerän rakennejärjestelmään sopivaksi. 

Voit lähettää meille talosi piirustukset, niin arvioimme niiden rakenteellisen toteutuskelpoisuuden ja laskemme arvion kokonaiskustannuksista. Jämerä kivitalon suunnitteluohjeen voi tilata: myynti@jamera.fi. Tarjouspyynnön voit jättää täällä.

 

Esimerkki rakennuskustannuksista 

Jämerän pienelementtjärjestelmä on ollut käytössä vuosikymmenien ajan ja on siksi luotettava sekä kustannuksiltaan vakioitunut pientalon rakennusjärjestelmä. Useista kivitalotoimijoista poiketen pystymme tarjoamaan talojen rungot etukäteen sovittuun kiinteään hintaan sisältäen suunnittelut, materiaalit ja asennukset sovitussa laajuudessa. Alla oleva esimerkki rakennuskustannuksista on arviohinta eli ns. alkaen hinta.

TALO MARJANIEMI 1

4h+k+rt+khh+s
huoneistoala: 145 m2
kerrosala: (250mm)') 166 m2 + autotalli (250mm) 32m2

Laskelmassa mukana vain talon osuus, ei ulkopuolisia rakenteita, kuten lisäterasseja, uima-allasta, istutuksia tms. Tontti on tasainen, eikä paalutuksia tai louhintoja tarvita. Sisustus ja varusteet ovat keskitasoa. Projekti on rakentajan omavetoinen ja oman työn osuus on suuri. Tontin hinta ei sisälly arvioon.

Kustannusarvio alkaen 427 400 €
(2 575 €/KRSM2 (250 mm)

Esimerkki rakennuskustannuksista on arviohinta eli ns. alkaen hinta.

') Kerrosala laskettu rakennusoikeutta vievän alan mukaan, johon lasketaan seinän vahvuudesta 250 mm, riippumatta seinän todellisesta vahvuudesta

 

Katso pdf


 

Marjaniemi 1 pohjapiirustukset: