Valitse yksiaineinen ja hengittävä Jämerä-kivitalo ja hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Saat kampanjaetuna rakennesuunnittelun tai vaihtoehtoisesti kevyiden väliseinien materiaalit (kevytbetoniset väliseinälaatat) veloituksetta, kun tilaat talotoimituksen asennettuna tai laajan materiaalipaketin 1.9.-31.10. välisenä aikana ja talotoimituksesi alkaa ennen huhtikuun 2019 loppua.

Kampanjaedun arvo on noin 3 000 - 5 000 € talon koosta riippuen.

Etu koskee uusia tilauksia ja etua ei voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin. Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja se hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä.

Pätevä kivitalon rakennesuunnittelija

Jämerä-kivitalon rakennesuunnittelun tekevät kokeneet suunnittelijat, jotka tuntevat hyvin Jämerän rakennejärjestelmän. Näin kokonaisuus pysyy hallinnassa ja rakennevirheiden määrä minimissä. Tiedät heti rakennuslupavaiheessa vaadittavat rakennesuunnittelijan tiedot ja et joudu etsimään ummikkona pätevää kivitalon rakennesuunnittelijaa.

Väliseinät helposti kevytbetonilaatoilla

Jämerä-kivitalossa myös väliseinät ovat kiveä, samaa yksiaineista karkaistua kevytbetonia, kuin muutkin Jämerän rakenteet. Väliseinät on nopea rakentaa mittatarkoista väliseinälaatoista ja aukkojen ylityspalkeista. Kevytbetonisia väliseinälaattoja käytetään myös yleisesti märkätilojen seinämateriaalina muissakin, kuin kivirakenteisissa taloissa.

 
 
 
 

Pyydä lisätietoja

Rakennan *

Haluan
 tilaan Jämerän talokuvaston
 että myyntiedustaja ottaa minuun yhteyttä
 kutsuja Jämerän taloesittelyihin sähköpostitse

Pyydä tarjous omilla kuvillaTontti *

Paikkakunta

Haluan lisätietoa

Tietoni saa liittää Jämerän asiakasrekisteriin ja minulle saa lähettää markkinointimateriaalia *

Huom! Laita ruksi myös tähän kohtaan, jotta voimme tallentaa tietojasi ja ottaa sinuun yhteyttä.