Sisältöön »
 
 

 

Julkisivuvalmis talotoimitus

Jämerän julkisivuvalmis talotoimitus on saatavana vain pääkaupunkiseudulla Jämerän suunnittelupalvelussa suunniteltuihin taloihin.

Kivitalolaskimella voit kokeilla valintojesi vaikutuksia hankkeesi kustannusarvioon. Tämän sivun laskin huomioi kustannusten jakautumisessa Jämerän julkisivuvalmiin toimituksen. Laskimen antama kustannusarvio on ohjeellinen.

 KIVITALOLASKIN JULKISIVUVALMIS TALOTOIMITUS

 


 

1. Anturat
2. Perusmuurit
3. Alapohjan ja sokkelin eristeet
4. Lattiabetoni, kynnysvalut
5. Harkkoulkoseinät
6. Aukonylityspalkit
7. Rakenneteräkset
8. Väli- ja yläpohjaelementit
9. Puiset kattorakenteet
10. Yläpohjan kivivillaeristeet
11. Alus- ja vesikate
12. Ikkunat
13. Väliseinät
14. Kiviportaat
15. Ulko-ovet
16. Katosrakenteet
17. LVIS-tekniikan läpiviennit
18. Kattoturvatuotteet, vesikourut, syöksy­torvet, ikkunoiden ja piippujen pellitykset, talotikkaat
19. Räystäänaluset maalattuna
20. Ulkorappaukset

Julkisivuvalmiiseen talotoimitukseen kuuluu myösi:
- rahdit, nosturikalusto, nostotyöt, kuormien purku ja siirto työmaalla sekä muuraustelineet pystytettynä ja purettuna
- rakennesuunnitelmat sekä ilmantiiveysmittaus ja energiatodistus

Tarkempi erittely toimitussisällöstä­ annetaan aina talokohtaisesti ja sen ­sisältö voi poiketa tämän sivun tiedoista.

 

1. Tee arkkitehtisuunnittelun alkukartoitus

Jämerän suunnittelupalvelussa talohankkeesi­ on kivitaloammattilaisten käsissä. Alkuun pääset tekemällä suunnittelun alkukartoituksen tai ottamalla yhteyttä Jämerän edustajaan.

2.  Tee luonnosuunnittelusopimus 

Suunnittelu kuuluu Jämerän julkisivuvalmiin talotoimituksen hintaan. Suunnittelun tekevät yhteistyöarkkitehtimme yhdessä rakennesuunnittelijamme kanssa. Näin suunnittelussa huomioidaan myös rakenteelliset seikat, joilla on suuri vaikutus talon rakennuskustannuksiin ja laadukkaaseen lopputulokseen.

3. Saat tarkan tarjouksen talotoimituksesta

Kun olet  hyväksynyt arkkitehdin luonnoskuvat, laskemme sinulle tarjouksen ­talotoimituksesta. Julkisivuvalmis talotoimitus on saatavana Uudenmaan alueella vain kohteisiin, jotka on suunniteltu Jämerän suunnittelupalvelussa Jämerän rakennejärjestelmän mukaisesti. 

 

4. AUTAMME HANKESUUNNITTELUSSA 

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja ja käymme­ koko rakennusprosessin läpi kanssasi. Verkostostamme kautta saat kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit työvaiheisiin, jotka jäävät Jämerän talotoimituksen ulkopuolelle.


 

5. RAKENnamme TALOSI SOVITTUUN LAAJUUTEEN 

Jämerän julkisivuvalmis talo­toimitus kattaa talon rungon rakentamisen ulkopinnoiltaan valmiiksi saakka. Toimituslaajuus on saatavana­­ Uudenmaan alueella Jämerän suunnittelupalvelussa­ ­­­­ suunniteltuihin taloihin. 

Jämerä vastaa toimitusten laadusta omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Työssä käytämme tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita yhteistyöverkostostamme. Jämerän toimitus­vastaava huolehtii runkotoimituksen vaiheista­ ja asen­nus­työn laadusta Jämerän toimituksen osalta. Voit luottaa, että­ runkorakentaminen sujuu vaivatta ja sinulla on aina nimetty henkilö, johon voit ottaa yhteyttä.

Toimitukset laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen maksuerien mukaan ja saat kuluttajasuojalain mukaisen pankkivakuuden ennakkomaksuille.  

6. DOKUMENTIT TALLESSA JÄMERÄ-KOTOPROSSA

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion. Jämerärakentaja saa tunnukset sen jälkeen kun kaupan mahdolliset ehdot ovat poistuneet. Palvelu jää jämerärakentajan käyttöön talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin ja toimii koko projektin arkistona niin halutessasi.

7. LISÄTAKUU ANTAA TURVAA

Saat talosi toimitukselle kahden vuoden Jämerä-takuun. Jos huomaat toimituksessamme puutteita t­akuuaikana, tarkistamme­ asian ja teemme korjauk­set sovitusti. Jämerän takuu antaa sinulle lisävarmuutta, mikä on paljon enemmän, kuin pelkkä lain ­mukainen ­rakennevirhevastuu.

Jämerä kuuluu tilaajavastuurekisteriin ja on Rakennus­teollisuus RT:n ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n jäsen.

 

Julkisivuvalmis talotoimitus esite