Sisältöön »
 
 

RYHMÄRAKENTAMISHANKE

PROJEKTIN TAVOITE: 
KUSTANNUSTEHOKAS TAPA RAKENTAA KAUPUNKIPIENTALO RYHMÄRAKENTAMISEN KEINOIN

Tuusulan asuntomessuille 2020 rakennetaan 12 Jämerä-townhousetaloa. Jokainen talo on yksilöllinen pohjaratkaisujen, julkisivujen ja pihojen suhteen.Talot ovat yksi-kolme kerroksisia.

Arkkitehtisuunnittelu: Kirsi Lehtonen

Taloista on enää yksi myymättä. Jämerä rakentaa talon valmiiksi tyylikkäillä sisustusratkaisuilla. 
Lisätietoja myytävästä talosta: Jari Malkamäki, 040 179 6327, jari.malkamaki @ jamera.fi
RYHMÄRAKENTAMISEN MALLI

1.

Jämerä ohjaa talojen suunnittelua. Jokainen talo suunnitellaan tulevan asukkaan toiveiden mukaan. Jämerä huolehtii suunnitelmien sopivuuden kokonaisuuteen ja aikatauluttaa runkorakentamisen.

2.

Jämerä ohjaa projektia niin, että rakentajat voivat tehdä kustannustehokkaita yhteishankintoja Jämerän yhteistyökumppanien kautta

3.

Jämerä rakentaa townhouse-talojen rungot perustuksista vesikattoon

4.

Runkovaiheesta eteenpäin tulevat asukkaat rakentavat talonsa turvallisesti valmiiksi Jämerän MoveIn-projektipalvelun avulla. Tämä mahdollistaa muun muassa täysin yksilölliset pintamateriaali- ja keittiökalustevalinnat.

Ohjattu rakentaminen madaltaa kynnystä oman talon rakentamiseen ja hankkeeseen uskaltaa ryhtyä rohkea, vaikka kokematonkin omakotirakentaja.


RAKENTAMISKUSTANNUKSET

Yksilöllisen townhouse-kivitalon rakentaminen maksaa noin 2500 eur/krsm2, joitakin satoja euroja alle tai yli, riippuen maaperästä, talon koosta, kerrosluvusta, talotekniikasta, kalustuksesta ja valituista sisustusmateriaaleista. Ryhmärakentamalla oman talon hinta pyritään saamaan edullisemmaksi, kuin Tuusulan alueella myynnissä olevien uudisasuntojen neliöhinnat ovat


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Jämerä autaa ryhmässä rakentavia löytämään sopivat yhteistyökumppanit, joiden kautta yhteishankinnat tulevat edullisimmiksi, kuten maanrakennus, kiintokalusteet, tekniikka ja pinnoitukset. Kumppaeitamme Tuusulan townhoustaloissa ovat mm. 

Maanrakennus - Remontti Ruuskanen Oy
LVIS tekniikka - Spigot
Kiintokalusteet - Keittiömaailma, Noblessa
Terassilasitukset ja -kaiteet - Lumon
Liukuväliovet - Muotolevy
Rautakauppatuotteet - Kodin Terra Tuusula
Kattotuotteet - Ruukki


ASUNTOMESSUT TUUSULA 2020

Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessut järjestetään heinä-elokuussa 2020. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin taloihinsa messujen päätyttyä. Asuntomessualueella asumisen etuja on koko alueen huolellinen viimestely yhdellä kertaa. Asuntomessualueet ovat myös mielenkiintoisen vaihtelevia rakennuskantansa suhteen. 

Jämerä townhousetalot rakennetaan puistoalueeseen rajoittuvalle tontille nro 5710-2/3. Jokaisella talolla on oma hallinnanjaolla jaettu määräosa tontista. Townhousetaloista messuilla esitellään kaksi, joiden rakentamista seurataan Townhouse Stories -videosarjassa.