Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Jämerän projektipalvelu auttaa usean talon hankkeissa

Usean talon hankkesiin on saatavana Jämerän julkisivuvalmis talotoimitus ja toimituslaajuuden ulkopuolelle jäävien töiden toteutukseen tarjoamme apua projektipalvelumme kautta. Usean talon kohteissa rakennuttaja voi olla esimerkiksi yksityinen henkilö, pieni rakennusliike tai joukko ryhmärakentajia.

Autamme myös kivitaloista kokemusta omaavan vastaava työnjohtajan ja pääsuunnittelijan hankinnassa. Jämerä ei säädösten mukaan voi toimia näissä rooleissa.

Projektipalvelun voi ostaa tarvittavassa laajuudessa. Kertarakentajille,­ kuten ryhmärakentajat, suosittelemme palvelun käyttämistä koko projektin läpiviemiseen.

Jämeräbrändin tuki hankkeen markkinointiin

Tontinomistajille tarjoamme onnistuneen projektin toteutukseen pitkäaikaisen kokemuksemme pienkivitalojen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä markkinoinnin tueksi Jämerän vahvan brändi. Autamme tarvittaessa myös ryhmän kokoamisessa ryhmärakennushankkeeseen. 

Erottuva arkkitehtuuri kilpailuetuna

Jämerä kivitalot tunnetaan hyvästä arkkitehtuurista. Tämä on osaltaan Jämerän vankan rakennusmateriaalin ansiota, joka antaa talolle niiden arvokkaan ilmeen. 

Projektipalveluesitteen mallitaloilla on mahdollista tehdä ennakkomarkkinointia ja selvittää kiinnostus hanketta kohtaan ennen varsinaista hankkeeseen ryhtymistä. Lopulliset suunnitelmat Jämerä laatii aina rakennettavan tontin kaavamääräysten ja asiakkaan toiveiden mukaan. 

Runkotyölle Jämerän takuu

Jämerä antaa runkotyölle kahden vuoden runkotakuun alkaen runkotyön vastaanottamisesta. Jos huomaat kahden vuoden takuuaikana runkotyössä puutteita, niin tarkistamme asian ja tekemme korjaukset sovitulla aikataululla­. Jämerän runkotakuu antaa sinulle lisävarmuutta. Se on enemmän, kuin lain mukainen rakennevirhevastuu, jossa ­sinun tulee itse osoittaa rakennusvirhe ja siihen syyllistynyt osapuoli.

 


Julkisivuvalmis talotoimitus

Usean talon kohteissa Jämerä rakentaa talojen massiivikivirungot valmiiksi ulkorappauksia myöten turvallisesti yh­dellä sopimuksella. Talotoimituksesta annetaan erittely tarjouksen yhteydessä talokohtaisesti. Toimit yhden­ vastuullisen toimijan kanssa koko­ runkourakan ajan.

 

1. Anturat.
2. Perusmuurit
3. Alapohjan ja sokkelin eristeet
4. Lattioiden pintavalut, kynnysvalut
5. Harkkoulkoseinät
6. Aukonylityspalkit
7. Rakenneteräkset
8. Väli- ja yläpohjaelementit
9. Puiset kattorakenteet
10. Yläpohjan kivivillaeristeet
11. Alus- ja vesikate
12. Ikkunat
13. Väliseinät
14. Kiviportaat
15. Ulko-ovet (ei pääovi)
16. Katosrakenteet
17. LVIS-tekniikan aputyöt
18. Kattoturvatuotteet, vesikourut, syöksy­torvet, ikkunoiden ja piippujen pellitykset, ­talotikkaat
19. Ulkorappauksen

Tarkempi erittely sisällöstä annetaan talokohtaisesti.

 

 
 
x