Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Jämerä Kivitalot mukana Green Building Council Finlandin ja Pientaloteollisuuden toiminnassa

Jämerä Kivitalot on ollut Green Building Council Finland jäsenenä elokuusta 2021. FIGBC on yhdistys, joka edistää rakennetun ympäristön kestävän kehityksen mukaisia teemoja ja mahdollistaa vuoropuhelua jäsenyritysten ja kestävää kehitystä edistävien tahojen kanssa.

Yhdistys kiteyttää toimintansa näin: ”Kokoamme kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja edustamme jäseniämme aihepiiriin liittyvissä asioissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toimintamme ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen. Keskeisimpiä tehtäviämme ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa, tiedon ja osaamisen välittäminen sekä vuoropuhelun aktivointi.”

Jämerälle yhdistys tarjoaa tilaisuuden verkostoitua muiden alan osaajien kanssa, saada ajankohtaista tietoa kestävän rakentamisen teemoista, kehittää omaa osaamista ja olla myös mukana vaikuttamassa luotaviin toimintamalleihin. Ilo olla mukana!

www.figbc.fi »

 
 
x