Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Jämerän projektipalvelu auttaa usean talon hankkeissa

Usean, samanaikaisesti samalle tontille rakennettavien talojen hankkeisiin tarjoamme laadukasta suunnittelu- ja projektinjohtopalvelua. Palvelussamme rakennustavaroiden ja palvelujen toimitukset onnistuvat Jämerän kautta hallitusti, tarvittaessa aivan avaimet käteen -periaatteella. 

Usean talon kohteissa rakennuttaja voi olla esimerkiksi yksityinen henkilö, pieni rakennusliike tai joukko ryhmärakentajia. Projektipalvelun voi tilata projektin tarvitsemassa laajuudessa, mutta kuitenkin vähintään niin, että Jämerä suunnittelee rakenteet ja toimittaa runkotoimituksen asennuksineen vähintää vesikattovalmiuteen saakka. Kertarakentajille,­ kuten ryhmärakentajat, suosittelemme palvelun käyttämistä koko projektin läpiviemiseen.

Jämeräbrändin tuki hankkeen markkinointiin

Tontinomistajille tarjoamme onnistuneen projektin toteutukseen pitkäaikaisen kokemuksemme pienkivitalojen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä markkinoinnin tueksi Jämerän vahvan brändin. Autamme tarvittaessa ennakkomarkkinoinnin avulla ryhmän kokoamisessa ryhmärakennushankkeeseen. 

Erottuva arkkitehtuuri kilpailuetuna

Jämerä kivitalot tunnetaan hyvästä arkkitehtuurista. Tämä on osaltaan Jämerän käyttämän rakennejärjestelmän ansiota, joka elementtijärjestelmänä antaa talolle niiden sekä laadukkaan ilmeen, että modernin muotokielen. 

Projektipalveluesitteen mallitaloilla on mahdollista tehdä ennakkomarkkinointia ja selvittää kiinnostus hanketta kohtaan ennen varsinaista hankkeeseen ryhtymistä. Lopulliset suunnitelmat Jämerä laatii aina rakennettavan tontin kaavamääräysten ja loppuasujan toiveiden mukaan käyttäen moderneja digitaalisia sovelluksia apuna valinnoissa. 


 
 
x