Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia Jämerä -tarjouksen saamiseksi pitää olla? Mitä eroa on Siporexilla ja kevytbetonilla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerä -toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta myös asennuspalveluita? Usein kuulee että kivitalo on kallis. Onko Jämeräkin kallis? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita?

Kyllä. Jämerältä saat myös kokenutta kivitalosuunnittelupalvelua kohtuullisilla kustannuksilla. Jokainen verkostossamme oleva suunnittelija on perehtynyt juuri meidän pienelementtirakennusjärjestelmäämme, jolloin suunnittelun lopputuloksena on laadukas Jämerä -talo. Jämerän kanssa voi aluksi tehdä sopimuksen vain luonnossuunnittelusta ja itse talotoimitukseen voi sisällyttää rakennuslupasuunnittelun. Usein arkkitehtimme kanssa voi sopia erikseen myös pääsuunnittelun tekemisestä.

Asennustoimitukseemme kuuluu kaikkien rakenteiden, myös perustusten rakennesuunnittelu, mikä mahdollistaa myös kantaviin rakenteisiin tarvittavien erikoisrakenteiden, kuten teräs-/puupalkkien ja -pilarit yms. sisällyttämisen hintaan. Halutessasi toimitamme myös tekniikan, eli LVIS-suunnittelun.


Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?