Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia Jämerä -tarjouksen saamiseksi pitää olla? Mitä eroa on Siporexilla ja kevytbetonilla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerä -toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta myös asennuspalveluita? Usein kuulee että kivitalo on kallis. Onko Jämeräkin kallis? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?

Kevytbetoniset kiviyläpohjarakenteet ovat perinteisesti olleet osa Jämerää. Tämä ehkä juuri siksi, että kevytbetonista ne on vielä järkevä tehdä ilman, että perustuksilta tai muilta rakenteilta, kuten aukonylityksiltä alettaisiin vaatimaa turhan järeitä kuormaluokkia kuten esimerkiksi onteloelementtejä käytettäessä. 

Onhan kiviyläpohja hiljainen, paloturvallinen ja "jyhkeä". Tätä arvostaa myös vakuutusyhtiö antamalla huokeamman palovakuutuksen sekä varmasti kaikki ne, jotka ovat kevytbetonisen kiviyläpohjan alla saaneet asua.