Sisältöön »
 
 


JÄMERÄ LAVENTELI

3h+k+s+ulkovar. 71 M2
Isokarhunkierto 5C, Tuusula

Todelliset rakennuskustannukset noin 300 000 eur (talo, piha, varasto, muurit). Ei sisällä tonttia.

Tee virtuaalikierros talossa >

 

Sinkkunaisen unelma

Jämerä Laventeli on Marin ja bostoninterrieri Elmon rakennuttama kivitalo, jonka on suunniteltu rakentajan toiveiden mukaan.

Talo on toteutettu Jämerän runkovalmiina talotoimituksena ja siitä eteenpäin rakennuttaja on teettänyt yhdessä muiden townhouseryhmärakennuttajien kanssa mm. talojen ulkorappaukset, sekä LVIS- ja pellitystyöt samoilla urakoitsijoilla. Sisätöiden tekijät  on hankkittu itse ja isona apuna rakentamisessa ovat olleet vanhemmat, erityisesti käsistään kätevä isä.

 

LAVENTELIA JA RUUSUNPUNAISTA! 

Koti on lempeä yhdistelmä laventelia, ruusunpunaista ja pellavanharmaita sävyjä. Vaikka materiaalivalinnat on tehty erittäin tiukalla budjetilla on kokonaisuus harmoninen ja  lopputulos hieno. Valintoja ohjaamaan rakennuttaja ja sisustaja miettivät heti aluksi värikartan, joka oli lempeä yhdistelmä laventelin, ruusunpunaisen ja pellavanharmaita sävyjä. 

Talo tehtiin messuaikainen sisustus Cobellon ihanilla tuotteilla, Kuusilinnan pellavasohvalla ja pöytä katettiin keramiikkapaja Tuiasin rouheilla astioilla.

 

Jämerän runkovalmis talotoimitus.
E-luku 153, energiatehokkuusluokka B, kokonaispäästö 60  tCO2e

Arkkitehtisuunnittelu: Kirsi Lehtonen, arkkitehtitoimistoarte@gmail.com, puh. 050 590 9591
Sisustussuunnittelu: Riina Lehikoinen, riina.s.lehikoinen@gmail.com, puh. 0400 654 806
Rakennesuunnittelu: Aki Kananen, www.jamera.fi
LVIS-suunnittelu: Spigot Oy, www.spigot.fi

Sisustustuotteet: Cobello Oy, www.cobello.fi
Sohva: Kuusilinna Oy, www.kuusilinna.fi
Kattauksen astiat: Tuias, www.tuias.net

Jämerä Laventelin sisustuskortit >

 

Olohuone/ruokailutila on valoisaa ja korkeaa tilaa, jossa on vaalea lattia ja siihen sointuva pellavanharmaa seinä. Huonekaluina on ruusunpunainen sohva, harmaa matto ja värimaailmaan kontrastia tuova musta ruokapöytä, jonka ympärillä luonnonväriset punostuolit ja näyttävä punosvalaisin.

 Sohva: Kuusilinna Ilma pellavakankaalla. Muut kalusteet ja matot: Cobello Oy. Maalaus: "Kukkaistuoksu" Sirpa Mikkolainen @varigalleria

Sisääntulon vieressä on Zen-huone, jonne voi heti kotiin tultua istua hetkeksi jättämään päivän kiireet. Zen-huone on vain messuaikaista sisustusta ja idea siitä syntyi seuratessa rakentajan kuormitusta valintojen viidakossa rakentamisen aikana.

Kylpyhuoneen värimaailma on seesteinen, kuten talon muutin värit.

Makuuhuoneessa on pellavan ja ruusunpunaisen sävyjä. Kaikki tuotteet Cobello Oy.

Kirsi Lehtonen on toiminut kaikkien kahdentoista Tuusulan townhoustalon arkkitehtina ja pääsuunnittelijana. - Kerrassaan mielenkiintoinen projekti suunnitteluratkaisuineen ja rakentajayhteisöineen. Teen mielelläni lisää vastaavia yhteisöllisiä projekteja, sekä myös pientalosuunnittelua. Arkkitehtitoimisto ARTE, puh. 050 5909 591, arkkitehtitoimistoarte@gmail.com

Messutalon sisustaja Riina Lehikoinen teki aivan aluksi taloon värisuunnitelman, jota noudattamalla materiaalivalinnat oli helppo tehdä, vaikka budjetti oli tosi tiukka.
Nyt valmiina ei budjetin rajallisuutta huomaa, lopputulos on kaunis ja harmoninen.
riina.s.lehikoinen@gmail.com, p. 0400 654 806