Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

09.12.2019

Uusi ECOACOUSTIC 400 -harkko markkinoille vuoden alussa!


Uutuusharkko ECOACOUSTIC 400

Jämerä tuo markkinoille uuden harkkotuotteen vuoden 2020 alussa, jossa optimoidaan talokohtaisesti paras mahdollinen lämmöneristys suhteessa rakenteen ääneneristävyyteen. Optimointi parhaaseen mahdolliseen lämmön- ja ääneneristysarvoon tehdään muuttamalla tuotannossa seinärakenteissa käytettävien harkkojen ja elementtien nimellismassaa vastaamaan talon seinärakenteilta vaadittuja U-arvo- ja desibelivaatimuksia. Myös ulkoseinien rakennevahvuus on päivitetty Suomessa yleisesti käytettävään 400 mm mittaan.

Edullinen ja nopea rakentaa

Uudessa tuotteessa korostuu modernien tuotantolaitostemme tarjoamat innovatiiviset mahdollisuudet. Uudella harkollamme rakentuu 1-3 kerroksinen omakotitalon runko kaikista harkkoratkaisuista nopeimmin ja runko on useimmiten heti pinnoitettavissa, kun talo muuten on säältä suojassa.

Karkaistu kevytbetoni on myös erittäin kustannustehokas runkomateriaali johtuen sen mittavista tuotantomääristä ja monikäyttöisyydestä. Kevytbetonia valmistetaan pelkästään Euroopassa vuosittain kymmeniä miljoonia kuutioita ja sen Euroopassa käytetyin kivitalojen runkomateriaali. Uuden rakenteemme tiiveys ja yksiaineisuuden mukanaan tuoma kyky varata lämpöenergiaa tekevät talosta äärimmäisen energiatehokkaan ja sisäilmaltaan terveellisen asua.

 

MYYNNISSÄ OLEVAT KOHTEET