Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

16.10.2019

Jämerä townhousetaloja Lohjan Asuntomessuille


JÄMERÄ TOWNHOUSETALOJA LOHJAN ASUNTOMESSUILLE

Jämerä kivitalot on varannut Lohjan Hiidensalmen asuntomessualueelta yhden sen parhaista tonteista. Tontti rajoittuu rannan viheralueeseen ja siltä on osin järvimaisemat Lohjanjärvelle. Tontille tulee 6-8 yksilöllistä täyskivistä townhousetaloa suurilta osin tulevien asukkaiden toiveiden mukaan. Rakentaminen toteutetaan ryhmärakentamishankkeena, jossa Jämerä laatii suunnitelmat ja rakentaa talot runkovalmiiksi eli perustuksista vesikattoon ikkunoineen. Muut työvaiheet rakennuttajat hoitavat lähtökohtaisesti yhteiskilpailutuksina Jämerän tukiessa ja koordinoidessa hankintojen tekemistä.

Alueelta on hyvät yhteydet Helsinki-Turku moottoritielle ja Lohjan keskustaan on matkaa vain parisen kilometriä. Alueesta tulee visuaalisesti korkeatasoinen ja viihtyisä. Rakennustapaohjeen mukaan arkkitehtuurissa korostetaan inhimillistä mittakaavaa ja kotoisaa sympaattista kylämäisyyttä.

JÄMERÄ ETSII YKSILÖLLISYYTTÄ ARVOSTAVIA MESSURAKENNUTTAJIA

Jämerä townhousetalojen suunnittelu käynnistyy lokakuussa 2019 ja ensimmäiset suunnitelmat ovat valmiina jo ennen vuoden loppua. Lähde mukaan rakentamaan yksilöllistä kotia itsellesi.

Kysy lisätietoja: Heikki Pirinen, myyntipäällikkö, puh. 040 5906 376, heikki.pirinen@jamera.fi

Lue lisää ryhmärakentamisesta >>


" Talo A" = Jämerä townhousetontti. Tontin rakennusoikeus on 1200 k-m2.


https://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/810250-porukalla-voi-rakentaa-omanlaisen-kodin-lohjan-asuntomessuille-nousee-jamera

 

 

MYYNNISSÄ OLEVAT KOHTEET