Muuttovalmis Jämerä Movein-palvelulla

Rakennusalan ammattilaiset hoitavat omakotitalosi muuttovalmiiksi

Saat Jämerä-kivitalon suunnittelusta muuttovalmiiksi saakka MoveIN-palvelullamme. Teemme tiivistä yhteistyötä luotettavien alan ammattilaisten kanssa yksilöllisten muuttovalmiiden Jämerä-kivitalojen toteuttamiseksi. Hallitset rakennuskustannukset ja aikataulun

MoveIN-palvelu tarjoaa Jämerä-kivitalon rakentajille yksilöllistä ja kokonaisvaltaista talonrakennuspalvelua ns. avaimet käteen -periaatteella. Saat palvelun kautta projektinjohtajan koko talohankkeellesi, jolla on kokemusta ja näkemystä rakentamisen kustannuksista, aikataulusta ja lopputuloksesta.

MoveIN-palvelun kautta saat selvitettyä mahdollisimman tarkasti talohankkeesi kustannukset ja pystyt näin suunnittelemaan hankkeesi rahoituksen.

Lopputuloksena toiveidesi mukainen laadukas kivitalo

MoveIN-palvelu säästää aikaasi ja työpanostaisi. Toimit yhden sopimuskumppanin ja nimetyn yhteyshenkilön kanssa, joka hoitaa projektiasi.

On tärkeää antaa aikataulutus ja laadunvalvonta ammattilaisille, sillä omakotitalon rakentamisessa eri työvaiheiden aikataulutus ja työn laadunvarmistus ovat tärkeitä kustannusten hallinnan ja virheettömän lopputuloksen kannalta.

Seuraa talosi rakentamista verkossa Jämerä Taltio -ohjelmalla

Talohankkeesi seuranta tapahtuu verkossa Jämerä Taltio -ohjelmalla. MoveIN-palvelun projektinjohtajatallentaa Jämerä Taltioon projektin etenemisen: tarkastukset ja asiakirjat. Taltiosta löytyvät myös aina tarvittaessa kaikki talosi piirustukset. Voit seurata projektin etenemistä ja kustannuksia sekä pitää vaikkapa blogia ja jakaa kuvia verkossa.

Talon valmistuttua sinulla on Jämerä Taltiossa sähköinenhuoltokirja ja voit jatkossakin ylläpitää talon toiminnallisuuksia samassa tutussa järjestelmässä.

MoveIN-palvelu lyhyesti

  1. Suunnittele talotoimituksesi laajuus Jämerän kanssa
  2. Tilaa Jämerän LUX-toimitus
  3. Valitse projektinjohtaja Jämerän MoveIN-verkostosta ja tee projektinjohtosopimus
  4. Seuraa rakennushankkeen kustannuksia ja aikataulua Jämerä Taltio -ohjelmalla
  5. Ylläpidä talosi huoltokirjaa Jämerä Taltio -ohjelmalla
 

Luonnospankki >

Katso ideoita omaan kivitaloosi.

Ota yhteyttä >

Tilaa Jämerän kivitalokirja tai pyydä lisätietoja